Vaccinare la chiuvetă, filmată! Patru persoane au fost arestate, printre care și asistenta care a făcut vaccinul

  de - | 23 December 2021, 8:25 AM | Internaţional

  0

  În Sicilia, vaccinarea la chiuvetă i-a băgat după gratii pe cei care au solicitat certificate fictive și pe asistenta care i-a ajutat.

  Poliția a filmat cu o cameră ascunsă momentul în care cadrul medical golea seringa, înainte de a introduce acul în brațul unei persoane.

  Trei anti-vacciniști și asistenta respectivă au fost arestați și sunt acuzați de corupție și fals.

  Clienții au plătit până la 400 de euro pentru a fi vaccinați fictiv, cu scopul de a obține certificatul verde, care este obligatoriu în Italia.

  Sursa: digi24.ro

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  7 + 8 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.