marþi, 23 iulie, 2024

Special Arad Logo

  „Vă ucid dacă…!” Discurs tranșant la primul său antrenament cu UTA (FOTO)

  de Lucian Dănilă | 4 iulie 2017, 2:01 PM | Sport

  0

  Gheorghe Mihali s-a prezentat la primul său antrenament la UTA în calitatea de antrenor secund. În lipsa „principalului” Adi Mihalcea, care revine la Arad miercuri, Mihali a condus antrenamentul împreună cu Cristian Todea.

  Fostul fundaș al echipei naționale la World Cup 1994 din Statele Unite, unde i-a marcat direct pe Rincon sau Balbo, iar România a trecut de Columbia și Argentina, a fost prezentat lotului de jucători de Codru Grădinariu.

  „Sunt Gheorghe Mihali, noul vostru antrenor secund. Cei de 30 de ani mă știu, cei puțin mai tineri poate nu m-au văzut ca jucător. Am venit la Arad să facem treabă, să promovăm. Am fost adus să pregătesc bine defensiva, iar eu vă spun de pe acum: vă ucid dacă luăm mai mult de zece goluri! Nu avem voie să greșim”, a fost discursul tranșant al lui Gheorghe Mihali la primul său antrenament la UTA.

  „Ultima dată când am fost la Arad era prin 2000, jucam la Dinamo, am avut un amical cu UTA, care ne-a învins cu 1-0. Am fost supărați atunci, ne-a și certat Mister rău de tot. Am urmărit ce s-a întâmplat aici, UTA e o echipă grea, chiar dacă a trecut prin momente mai puțin faste. Să joci doi ani la rând baraj și să nu promovezi poate să te afecteze puțin moral, psihic, dar eu cred că acum, cu suportul tuturor, cu jucători buni, cu antrenori care să aducem un plus, putem să fim în Liga I. Va conta mult și experiența unor jucători, dar și cei sub 21 de ani”, (Gheorghe Mihali)

  IMG_9178 IMG_9182 IMG_9204 IMG_9212 IMG_9213 IMG_9227 IMG_9228 IMG_9230 IMG_9231 IMG_9241 IMG_9274 IMG_9302

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  7 + 5 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.