marþi, 23 iulie, 2024

Special Arad Logo

  UVVG primește gratuit fostul sediu al Colegiului Medicilor Dentiști, pentru extinderea activității Clinicii de Medicină Dentară

  de Special Arad | 28 februarie 2022, 4:40 PM | Administraţie

  0

  Comunicat. Consiliul Județean a atribuit, în folosință gratuită, Universității de Vest ,,Vasile Goldiș” din Arad un imobil, având destinația de activitate de învățământ pentru studenții Facultății de Medicină Dentară din cadrul Universității. Folosința gratuită se acordă pe o perioadă de 5 ani, cu posibilitatea de prelungire prin acordul părților.

  „Universitatea de Vest «Vasile Goldiș» este o instituție de învățământ superior de prestigiu, care oferă Aradului an de an specialiști în diferite domenii de activitate. Am decis, împreună cu consilierii județeni, să dăm în folosință gratuită acest imobil Clinicii de Medicină Dentară, pentru a oferi condiții care să permită studenților activități de cercetare, dobândire de competențe profesionale, pentru a le dezvolta abilitățile de lucru în echipă”, a declarat Iustin Cionca, președintele Consiliului Județean Arad.

  În incinta acestui imobil, cu o suprafață de 98 mp, și-a desfășurat activitatea filiala arădeană a Colegiului Medicilor Dentiști din România, dar Consiliul Județean Arad a decis să dea curs solicitării Universității de Vest „Vasile Goldiș”, care a dorit să extindă activitatea Clinicii de Medicină Dentară.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  7 + 2 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.