UVVG Arad, în Palestina

  de Special Arad | 16 septembrie 2022, 4:53 PM | Educaţie

  0

  Comunicat: Universitatea noastră a demarat proiectele de mobilitate prin care urmează a fi realizate parteneriate cu universități din alte țări și semnarea de acorduri Erasmus+.

  În prima săptămână a lunii septembrie, delegația noastră a vizitat Universitea Al Quds din Ierusalim, Universitatea Catolică din Bethlehem și Centrul de cercetare pentru biodiversitate și sustenabilitate din Palestina.

  Discuțiile s-au centrat pe cunoașterea reciprocă, fiind prezentată in extenso universitatea noastră, aspecte ale vieții academice, relațiile internaționale și proiectele Erasmus+ în care suntem implicați. De asemenea, s-au discutat curriculele specializărilor de interes comun și oportunitățile organizării mobilităților de cadre didactice, staff și studenți, între universități.

  Universitatea noastră a fost reprezentată de Doamna Conf. Dr. Antoanela Naaji – Director Departament Relații Internaționale, Doamna Dariana Savici – coordonator Erasmus+ și Doamna Conf. Dr. Speranța Milancovici – decanul Facultății de Științe Socio-Umane, Educație Fizică și Sport.

  Această întâlnire reprezintă unul din primii pași în cadrul unor ample proiecte de schimb de experiență între U.V.V.G. Arad și universități din toată lumea.

   

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  9 + 1 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.