Utilaj agricol în flăcări, la Vinga! Pompierii au lichidat incendiul

  de Special Arad | 4 July 2022, 11:33 AM | Știri Arad

  0

  Pompierii Detașamentului Arad au intervenit în această dimineață, în jurul orei 09:30, în localitatea Vinga, pentru stingerea unui incendiu care se manifesta la un utilaj agricol staționat pe marginea drumului.

  Evenimentul a fost anunțat printr-un apel la numărul unic de urgență 112, la fața locului ajungând un echipaj cu o autospecială de stingere cu apă și spumă, un echipaj SMURD și SVSU Vinga.

  La ajungerea forțelor de intervenție, utilajul era afectat în proporție de 80%, însă în scurt timp, pompierii au lichidat incendiul, fără ca alți participanți la trafic să fie puși in pericol.

  Din fericire, nu au existat victime. Cauza probabilă de producere a incendiului este efectul termic. În speță, materiale combustibile din componența de antifonare a utilajului au căzut pe țeava de eșapament.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  5 + 1 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.