UTA, victorie în ultimul minut la Bekescsaba! Urmează Sebișul

  de Lucian Dănilă | 19 July 2018, 7:13 PM | Recomandările editorilor | Sport

  0

  UTA a câștigat meciul amical disputat în această seară la Bekescsaba în compania echipei locale Elore. După ce în urmă cu câteva zile la Arad a fost 2-2, elevii lui Ionuț Popa s-au impus în Ungaria cu scorul de 2-1.

  Gruparea gazdă a deschis scorul după jumătate de oră de joc prin Hursan, care a profitat de o inexactitate a lui Roberto Bodea. Portarul arădean a încercat să evite să lase mingea în corner, dar a oferit-o jucătorului maghiar care a marcat în poarta goală. A fost 1-0 pentru Elore, scor cu care s-a încheiat prima repriză.

  Ambii antrenori au efectuat mai multe schimbări după pauză, iar pe acest fond UTA a reușit să întoarcă scorul în favoarea sa. Paul Copaci a egalat cu o lovitură de cap imparabilă în minutul 68 în urma unui corner executat de Enescu, pentru ca golul victoriei să fie înscris chiar în minutul 90 după o fază la care au participat David Popa, Janos și Paul Cubleșan, ultimul reușind să trimită mingea în plasă din 7 metri.

  UTA: Bodea – Costin (84 Suslak), Manea, Benga, Copaci (75 Vădrariu) – Oprea (38 Matei, 70 Petriș), Tănase (60 Oprea) – Stahl (50 Cubleșan), Enescu (84 Dan), Petra (70 Janos) – Pop (60 Pop).

  Bekescsaba: Rybansky – David, Nagy, Babinyecz, Zahoran – Hursan – Mezei, Lustyik, Mariș, Szalai – Toth. Au mai intrat Czinzano – Styecz, Viczian, Varadi, Seres, Macsai.

  Săptămâna fotbalistică a echipei UTA se încheie sâmbătă dimineață, cu meciul de la Sebiș, în compania Naționalului. Se joacă de la 11.00.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  0 + 5 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.