sâmbãtã, 15 iunie, 2024

Special Arad Logo

  UTA, victorie în ultimul minut la Bekescsaba! Urmează Sebișul

  de Lucian Dănilă | 19 iulie 2018, 7:13 PM | Recomandările editorilor | Sport

  0

  UTA a câștigat meciul amical disputat în această seară la Bekescsaba în compania echipei locale Elore. După ce în urmă cu câteva zile la Arad a fost 2-2, elevii lui Ionuț Popa s-au impus în Ungaria cu scorul de 2-1.

  Gruparea gazdă a deschis scorul după jumătate de oră de joc prin Hursan, care a profitat de o inexactitate a lui Roberto Bodea. Portarul arădean a încercat să evite să lase mingea în corner, dar a oferit-o jucătorului maghiar care a marcat în poarta goală. A fost 1-0 pentru Elore, scor cu care s-a încheiat prima repriză.

  Ambii antrenori au efectuat mai multe schimbări după pauză, iar pe acest fond UTA a reușit să întoarcă scorul în favoarea sa. Paul Copaci a egalat cu o lovitură de cap imparabilă în minutul 68 în urma unui corner executat de Enescu, pentru ca golul victoriei să fie înscris chiar în minutul 90 după o fază la care au participat David Popa, Janos și Paul Cubleșan, ultimul reușind să trimită mingea în plasă din 7 metri.

  UTA: Bodea – Costin (84 Suslak), Manea, Benga, Copaci (75 Vădrariu) – Oprea (38 Matei, 70 Petriș), Tănase (60 Oprea) – Stahl (50 Cubleșan), Enescu (84 Dan), Petra (70 Janos) – Pop (60 Pop).

  Bekescsaba: Rybansky – David, Nagy, Babinyecz, Zahoran – Hursan – Mezei, Lustyik, Mariș, Szalai – Toth. Au mai intrat Czinzano – Styecz, Viczian, Varadi, Seres, Macsai.

  Săptămâna fotbalistică a echipei UTA se încheie sâmbătă dimineață, cu meciul de la Sebiș, în compania Naționalului. Se joacă de la 11.00.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  4 + 8 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.