marþi, 16 iulie, 2024

Special Arad Logo

  UTA va juca la Sibiu meciul cu Oțelul Galați! „Am primit confirmarea”

  de Lucian Dănilă | 7 noiembrie 2023, 5:38 PM | Sport

  0

  UTA va juca la Sibiu partida de luni de la ora 20.30 cu Oțelul Galați, meci considerat a fi acasă pentru arădeni. Partida contează pentru etapa a XVI-a a Superligii.

  „Dorim să jucăm cât mai aproape de casă, apreciem deschiderea și sprijinul acordat de gazdele noastre din județul vecin. Ne bucurăm că am putut să oferim orădenilor meciuri de primă ligă a României și mai dorim să le oferim în continuare.

  Din aceste motive, am solicitat organizatorului de competiție ca doar următorul joc pe care îl vom juca din postura de gazdă să fie disputat în altă localitate decât Oradea.

  Singurul motiv pentru care am făcut această solicitare este protejarea suprafeței de joc pe care s-au jucat multe partide într-o perioadă relativ scurtă, motiv pentru care au apărut și unele probleme.

  Astfel, UTA-Oțelul Galați din etapa a 16-a a Superligii se va juca la Sibiu, pe stadionul Municipal, dacă solicitarea noastră va fi avizată”, se arată într-un comunicat al clubului UTA.

  Între timp, un oficial al grupării arădene ne-a confirmat că „am primit confirmarea”, astfel că noua arenă din Sibiu va fi gazdă pentru UTA peste șase zile la meciul împotriva echipei antrenate de Dorinel Munteanu, Oțelul Galați.

  Citește și:

  Ovidiu Burcă: „E rușinos, e scandalos! Un penalty acordat anapoda”

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  5 + 4 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.