marþi, 16 iulie, 2024

Special Arad Logo

  UTA va juca joi cu Dumbrăvița. Cel mai probabil, meciul va avea loc la Ghiroda

  de Lucian Dănilă | 24 august 2023, 2:45 PM | Sport

  0

  UTA este la un meci distanță de grupele Cupei României în formatul care a fost implementat încă din sezonul trecut, sezon în care Bătrâna Doamnă a atins faza semifinalelor, dar a pierdut biletele pentru finală în acel meci mult discutat cu Universitatea Cluj, meci în care lui Postolachi i s-a anulat un gol văzut de majoritatea suporterilor ca fiind valabil.

  Pentru a accede în grupele Cupei României, UTA va trebui să treacă de singura echipă din liga secundă a județului Timiș, CSC Dumbrăvița, club cu care arădenii au o foarte bună colaborare în ultimii ani. Trei jucători a împrumutat UTA în această vară grupării timișene, Cibi, Ristin și Nortey.

  La Dumbrăvița evoluează și alți jucători care au îmbrăcat tricoul echipei arădene, Zaluschi și Ionuț Tănase.

  Meciul CSC Dumbrăvița – UTA se va juca joi 31 august, la ora 17.30. Partida se va juca cel mai probabil pe stadionul „Emilian Pavel” din Ghiroda, acolo unde echipa din Dumbrăvița a ales să își joace meciurile de acasă în timpul în care arena proprie a intrat în renovare, având loc lucrări mai ales la suprafața de joc.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  9 + 7 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.