luni, 22 iulie, 2024

Special Arad Logo

  UTA și FC Argeș, la egalitate de puncte înainte de play-out! Argeșenii au pierdut acasă cu Petrolul

  de Lucian Dănilă | 11 martie 2023, 7:47 PM | Sport

  0

  UTA pornește play-out-ul de pe picior de egalitate cu FC Argeș și la 3 puncte distanță de ultima clasată CS Mioveni, în clasamentul la zi al Ligii 1, întocmit după primele trei jocuri din ultima etapă a sezonului regulat.

  CS Mioveni a terminat ieri la egalitate, 1-1, pe terenul celor de la FC Botoșani, și începe play-out-ul cu 11 puncte, dar e important de menționat că nu a beneficiat de rotunjire. UTA și FC Argeș pornesc cu 14 puncte play-out-ul, dar au avut parte de rotunjire, ceea ce, în caz de egalitate de puncte cu CS Mioveni la finalul competiției le dezavantajează.

  FC Argeș a pierdut din nou pe teren propriu, de data aceasta în fața formației Petrolul Ploiești. „Găzarii” au câștigat cu 1-0 la Pitești prin reușita lui Grozav din minutul 40.

  Astfel, Petrolul va începe play-out-ul cu 18 puncte. FC Botoșani, care a jucat ieri, va avea la startul play-out-ului 16 puncte. Nici Petrolul și nici Botoșani nu au beneficiat de rotunjire.

  Menționăm că la finalul play-out-ului, primul criteriu de departajare nu este nici rezultatul meciului direct, nici golaverajul, ci chiar această rotunjire.

  clasament 21

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  1 + 8 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.