duminicã, 14 iulie, 2024

Special Arad Logo

  UTA și-a adus un „număr 10” din Slovacia! Andrej Fabry este un fost internațional de tineret

  de Lucian Dănilă | 28 iunie 2023, 8:25 PM | Sport

  0

  Andrej Fabry este noul jucător de profil ofensiv al Bătrânei Doamne, un fotbalist cu calități de „număr 10” care a înscris de 12 ori în sezonul trecut.

  Fabry vine de la Skalica, echipa care a încheiat pe locul 8 în campionatul slovac. În sezonul trecut a marcat 12 goluri și a reușit cinci pase decisive pentru Skalica.

  „Andrej Fabry este noul jucător al UTA-ei!

  Mijlocașul central de profil ofensiv în vârstă de 26 de ani vine din prima ligă a Slovaciei, de la Skalica. A evoluat în sezonul precedent 35 de meciuri în toate competițiile, a reușit 12 goluri și a oferit 5 pase decisive.

  Născut pe 1 martie 1997, la Topoľčany, în Slovacia, Fabry măsoară 1.77 și poate evolua atât în mijlocul terenului, cât și în partea partea dreaptă.

  A evoluat în carieră pentru FC Nitra, Dunajska Streda, SKF Sered și Skalica în Slovacia și Jablonec, în Cehia.

  A adunat patru selecții pentru naționala de tineret a Slovaciei, pentru care a debutat în 2018”, anunță clubul pe uta-arad.ro.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  9 + 8 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.