sâmbãtã, 22 iunie, 2024

Special Arad Logo

  UTA se destramă! Cipri Rus a plecat. Urmează alte nume

  de Lucian Dănilă | 9 august 2016, 5:09 PM | Sport

  2

  UTA a început campionatul puțin împiedicat, remizând pe teren propriu cu CSM Râmnicu Vâlcea. Roland Nagy s-a abținut în a „exploda” – așa cum chiar el zicea – după meci, dar se pare că declarațiile sale au ascuns multe probleme din interiorul clubului.

  Bomba a explodat în această dimineață. Cipri Rus, unul dintre cei mai prolifici jucători din sezonul trecut, autorul „dublei” din meciul cu Dunărea Călărași, și-a reziliat contractul cu gruparea arădeană. A fost oarecum surprinzătoare decizia, mai ales că nu a venit pe un motiv de indisciplină sau datorită faptului că nu ar fi fost folosit.

  Se pare că între conducere și jucători au avut loc mai multe discuții, iar conducătorii Bătrânei Doamne i-ar fi anunțat că problemele de ordin financiar vor fi la fel ca și cele din sezonul trecut, atunci când întârzierile salariale au fost mereu de 3-4 luni.

  Astfel, Cipri Rus a ales să spună pas, situația sa familială nepermițându-i să stea neplătit cu lunile. Cipri așteaptă în această perioadă ca soția lui să îi aducă pe lume un copil.

  În aceeași situație este și Alex Manea, jucător care a avut mai multe probleme personale în această perioadă.

  „Mai mulți jucători din vestiar sunt nemulțumiți”, spun jucătorii Bătrânei Doamne.

  Cipri Rus a semnat rezilierea și acum așteaptă oferte pentru un alt angajament. „Voi rămâne cu amintiri minunate. Îmi va fi dor de acest public. Cât timp am jucat pentru UTA a fost extraordinar. Nu mai puteam sta în condițiile astea și regret”, spune cu regret fotbalistul.

  IMG_2115

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Comentarii

  Scrie un comentariu

  0 + 4 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.