vineri, 8 decembrie, 2023

Special Arad Logo

  SCU Arad cere oficial ca Recons să pună stadionul la dispoziția juniorilor Academiei UTA pentru meciul de duminică

  de Special Arad | 10 mai 2023, 12:56 PM | Sport

  1

  Suporter Club UTA, reprezentant al suporterilor utiști și membru în Adunarea Generală a Asociației Fotbal Club UTA Arad, anunță într-un comunicat că a demarat toate demersurile pe care le are la dispoziție pentru ca juniorii Academiei UTA să dispună de cele mai bune condiții și de un mediu propice la meciul de duminică, contând pentru returul Semifinalei Ligii de Tineret.

  „În acest context, Suporter Club UTA a solicitat în mod oficial SC Recons SA, societatea care are în administrare Arena «Francisc Neuman», punerea stadionului la dispoziția clubului, în speță a Academiei UTA, pentru partida de duminică, 15.05.2023. În același timp, Suporter Club UTA a solicitat, tot oficial, reprezentanților AFC UTA și celor ai Academiei UTA, ca la rândul lor să solicite SC Recons SA punerea la dispoziție a Arenei «Francisc Neuman» pentru meciul în cauză. Totodată, Suporter Club UTA a facut un apel la entitățile implicate pentru ca, în această speță, Arena «Francisc Neuman» să fie pusă la dispoziția viitorilor fotbaliști ai Aradului cu titlu gratuit sau în baza unei chirii modice.

  Tragem speranțe că toți cei implicați înțeleg importanța unui astfel de meci, atât pentru tinerii fotbaliști, cât și pentru municipiul și județul Arad, urmând să identifice cele mai bune soluții. Cu siguranță, la Arena «Francisc Neuman», copiii Aradului vor avea condiții mai bune, decât pe Arena «Motorul», dar vor avea și posibilitatea de a fi susținuți de un număr mai mare de suporteri. Pentru toți juniorii Academiei UTA, posibilitatea de a juca pe Arena „«Francisc Neuman» este un vis, unul care poate deveni realitate, dacă toate părțile implicate au disponibilitatea de a indentifica cele mai bune soluții.

  Acești copii sunt viitorul nostru și viitorul fotbalului arădean, iar prezența lor într-o fază finală a unei competiții este sinonimă cu reprezentarea Aradului la cel mai înalt nivel.

  Nu în ultimul rând, Suporter Club UTA a solicitat reprezentanților AFC UTA ca, în contextul în care SC Recons SA va pune la dispoziția clubului Arena «Francisc Neuman» în mod gratuit sau în baza unei sume modice, accesul suporterilor să fie de asemenea gratuit”, se arată în comunicatul Supoerter Club UTA.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Comentarii

  Scrie un comentariu

  0 + 4 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.