miercuri, 27 septembrie, 2023

Special Arad Logo

  UTA s-a lovit singură la Ploiești. Pe ploieșteni i-au „lovit” norocul și neputința arădenilor. Scor final: Petrolul-UTA 1-0!

  de Alin Olteanu | 17 martie 2023, 10:44 PM | Recomandările editorilor | Sport

  2

  UTA a început play-out în această seară, ora 20,30, la Ploiești, cu Petrolul și mulți dintre noi sperau la un rezultat care măcar să ne aducă un punct. N-a fost să fie așa fiindcă Doua a prins un șut frumos din afara careului arădenilor, în minutul 89, portatul Kucher a fost mascat și nu a văzut mingea, aceasta intrând în plasă. UTA ar fi putut să plece cu punctul sperat dacă în minutul 92, Barbosa ar fi introdus mingea în poartă, din doi metri, singur cu portarul Petrolului. Dealtfel, UTA a mai avut și alte ocazii mari, dar a părut că, cum se spune în fotbal, mingea nu a „vrut să intre în plasă”.

  Altfel, un joc „presărat” cu zeci de greșeli, de o parte și de alta, pase și preluări ca în Divizia D, șuturi pe poartă „ioc”, „pe lângă” – UTA a avut mai multe, dar nu acestea se contabilizează la final. Dealtfel, arădenii au presat în a doua repriză mai mult decât ploieștenii, însă fără să finalizeze, atacanții noștri părând mai mult fundași în fața porții adverse, în sensul că mai tot timpul se aflau cu spatele la poartă.

  O înfrângere care doare fiindcă Petrolul a marcat (și câștigat) în urma unui gol marcat în timp ce UTA presa. Deși a avut ghinion, contabilizăm încă un pas greșit care, dacă UTA nu continuă cu două victorii în următoarele meciuri pe care le are acasă, va cântări greu în lupta pentru salvarea de la retrogradare. Nu de altceva, dar astăzi Petrolul era o echipă de învins.

  Cuvintele căpitanului Alexandru Benga, după meci, spun totul: „Eficiența face diferența”…

  Formații:

  Petrolul: Vâlceanu – Papp, Meijers, Lima Santos – Doua, A. Dumitriu, Purtic, Jair, Țicu – Grozav, Irobiso. Pe bancă: Leitner – Borța, Pashov, R. Grigore, M. Bratu, Tucaliuc, Rădulescu, Moldoveanu, Budescu. Antrenor: Florin Pârvu

  UTA: Kucher – Roger jr, Erico, Benga, Abeid – Batha, Anton – Pop, Ubbink, Otele – Postolachi. Pe bancă:Balauru – Stahl, Dobrescu, Chindriș, Hoxhallari, Cascini, Barbosa, Pășcălău, Milosevic. Antrenor: Laszlo Balint

  Arbitri: Sebastian Colțescu (București) – Daniel Mitruți și Adrian Popescu (ambii din Craiova). Rezervă: Alina Peșu (Craiova).

  •  Catalogul roș-alb. Notele jucătorilor echipei arădene, acordate de cititori, după meciul FC Petrolul Ploiești – UTA Arad 1-0

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Comentarii

  1. Dupa aspectul jocului,dupa ce calitati tehnice au aratat majoritatea celor din teren,a fost un meci de liga a doua,cam de mijlocul acesteia. UTA nu a jucat nimic,ceilalti nici atat,insa au avut noroc. Oricum,pentru numele UTA,jenant,dar explicabil cum s-a ajuns aici. Multi s-au imbogatit pe seama numelui UTA,si din pacate,nu vor da socoteala.

   +2 voturi
   +1
   -1

  Scrie un comentariu

  8 + 2 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.