duminicã, 25 februarie, 2024

Special Arad Logo

  UTA, parteneriat cu AOA! Brățările sunt valabile atât la meci cât și la festival

  de Special Arad | 9 august 2021, 3:16 PM | Sport

  0

  UTA anunță un parteneriat cu festivalul Arad Open Air Festival privind accesul la cele două evenimente programate la sfârșitul săptămânii.

  Brățările eliberate la stadionul ”Francisc Neuman” pentru meciul cu Universitatea Craiova, vor fi valabile și la festivalul Arad Open Air, fără a fi nevoie de altă brățară sau test. Acest lucru se aplică și pentru brățările eliberate persoanelor vaccinate și cele care se află în perioada cuprinsă între a 15-a și a 180-a zi de la confirmarea infectării cu SARS-COV-2.

  De asemenea, brățările obținute de la festival, în urma testului antigen, acordate persoanelor vaccinate și a celor care se află în perioada cuprinsă între a 15-a și a 180-a zi de la confirmarea infectării cu SARS-COV-2, vor fi valabile pentru accesul la partida cu Universitatea Craiova.

  Brățările certifică posibilitatea de acces la cele două evenimente și NU țin loc de bilete sau abonamente, se arată pe site-ul oficial al clubului, uta-arad.ro.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  2 + 5 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.