UTA lui Marțian se destramă! „Nu cred că terminăm campionatul!”

  de Lucian Dănilă | 17 April 2014, 3:01 PM | Recomandările editorilor | Sport

  0

  UTA lui Marțian și Catanzariti își trăiește, cel mai probabil, ultimele zile. Ca un tampon, ca o doză de morfină, pentru ultimele zile de existență a grupării arădene care de curând și-a pierdut și identitatea, este venirea la echipă a lui Ionuț Popa, cel mai cunoscut tehnician arădean în activitate.

  Popa a condus antrenamentul de astăzi al echipei, ședință la care au participat toți jucătorii. Chiar dacă din acest punct de vedere există o anumită ordine, nimeni de la UTA nu știe sigur dacă echipa va juca mâine, la Oradea, meciul cu FC Bihor.

  De ce? Pentru că jucătorii nu au primit nici acum banii pentru luna decembrie, iar aceștia nu vor să intre pe teren dacă Marțian nu plătește. „Toate semnalele sunt că această echipă se destramă. Nu cred că terminăm campionatul! Marțian trebuie să plătească salariile pentru luna decembrie. Este vorba despre o singură lună, dar pentru el și asta înseamnă prea mult pentru că e clar că nu are bani!”, spun jucătorii.

  Marțian a venit, a văzut, a plecat! Plătește în cazul în care echipa câștigă la Oradea!

  La antrenamentul condus de Ionuț Popa a apărut și Adrian Marțian. Pseudo-patronul din Dej a intrat pe teren, l-a salutat pe Popa și apoi a plecat spunând că plătește jucătorii, dar și pe angajații clubului, doar dacă echipa câștigă la Oradea! Halucinant! „Jucătorii cu personalitate chiar nu mai vor să intre pe teren. În toamnă era cum era, dar acum au mai venit jucători ca Mardare, ca Ola și alții, care dacă nu sunt plătiți nu joacă. S-ar putea ca mâine să asistăm la o surpriză la Oradea. Și surpriza nu ar fi că ne dă Marțian banii, ci că echipa nu va intra pe teren dacă nu plătește!”

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  6 + 5 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.