miercuri, 22 mai, 2024

Special Arad Logo

  UTA joacă sâmbătă la Buzău, iar decisivul se va juca luni, 5 iunie, la Arad

  de Lucian Dănilă | 22 mai 2023, 3:42 PM | Sport

  0

  UTA va începe în deplasare dubla de baraj cu Gloria Buzău pentru menținerea în Superliga. Primul meci se va disputa sâmbătă, 27 mai, de la ora 20.30, pe arena din Buzău.

  Acesta va fi primul dintre cele patru partide de baraj. Meciul Dinamo – FC Argeș se va juca luni, 29 mai, de la ora 20.00.

  Meciul decisiv dintre UTA și Gloria Buzău, care se va disputa pe arena „Francisc Neuman”, se va juca luni, 5 iunie, dar ora încă nu a fost stabilită. Conducerea grupării arădene anunță că la meciul retur, de pe arena „Francisc Neuman”, se poate intra cu abonamentele pentru sezonul în curs.

  Gloria Buzău a anunțat că deschide campania de vânzare a biletelor la meciul de sâmbătă, cu UTA. Biletele costă 15 lei de persoană, indiferent de sectorul în care spectatorii doresc să ia loc și pot fi procurate astfel: www.blt.ro (online), respectiv de la sediul clubului.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  0 + 1 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.