UTA își pierde atacanții! Adrian Petre are oferte din Spania și Italia. Curtuiuș a plecat

  de Lucian Dănilă | 27 iunie 2017, 1:25 PM | Sport

  1

  UTA ar putea rămâne fără ambii atacanți cu care a abordat sezonul recent încheiat. Adrian Petre, golgeterul echipei la doar 19 ani, cu 29 de reușite, are oferte din Spania și din Italia, dar se vorbește chiar și de unele din Liga 1. Marius Curtuiuș a plecat și este aproape de a semna cu Luceafărul Oradea sau cu Olimpia Satu Mare.

  Conform apropiaților fotbalistului, ultima echipă care s-a interesat de serviciile sale este Getafe, formație care a promovat duminică în La Liga. La gruparea de lângă Madrid lucrează și fostul internațional român Gică Craioveanu, iar Cosmin Contra a fost vreme de un sezon antrenor.

  Adrian Petre este dorit și de câteva cluburi din Italia. După Genoa, a apărut din nou și varianta Bologna, dar și câteva cluburi din Serie B.

  Marius Curtuiuș a părăsit UTA după doi ani de evoluții bune și foarte bune la gruparea arădeană. În primul său sezon a marcat 16 goluri, iar în sezonul recent încheiat a marcat de 11 ori și a oferit zece „assist”-uri. Aflat la final de contract, care expiră în 30 iunie, Curtuiuș și-a anunțat colegii că „în proporție de 90 la sută nu mai revine la Arad”. Curtuiuș a fost dezamăgit atât de pierderea a două baraje de promovare în Liga 1, cât și de faptul că nimeni nu i-a făcut o ofertă de reînnoire a contractului.

  Cel mai probabil, „Curtu” va semna cu Luceafărul Oradea sau cu Olimpia Satu Mare.

  Conducerea clubului intenționează să vândă în această vară unul dintre tineri, alegerea urmând a se face între Adrian Petre și Albert Stahl. Transferul unuia dintre ei ar putea aduce în conturile clubului banii necesari pentru viitorul sezon, la fel cum s-a întâmplat după vânzarea lui Dennis Man la Steaua, actuala FCSB.

  „Doar pe unul dintre ei dorim să-i vindem. Adrian Petre a avut un sezon excelent, dar în ultima parte a campionatului a atras atenția și Albert Stahl pentru care s-au primit deja câteva oferte. Vedem dacă se va concretiza ceva, dar dacă unul pleacă, celălalt rămâne măcar încă un sezon”, spune o persoană din club.

   

  • 40 de goluri au marcat împreună în acest sezon Adrian Petre și Curtuiuș

   

  Distribuie articolul

  Comentarii

  Scrie un comentariu

  2 + 2 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.