vineri, 21 iunie, 2024

Special Arad Logo

  UTA, fără muntenegreni? Milosevic nu mai este dorit, iar Vukcevic este la final de contract

  de Lucian Dănilă | 5 iunie 2023, 3:45 PM | Sport

  0

  Mircea Rednic, antrenorul echipei UTA, a lăsat de înțeles că din sezonul viitor nu se va mai baza pe jucătorii din Muntenegru, atacantul Stefan Milosevic și fundașul lateral Marko Vukcevic.

  „Puriul” a acuzat lipsa atacanților de când a preluat UTA, acesta fiind și motivul pentru care a jucat cu Keșeru. „Nu am avut altă soluție, după trei săptămâni în care l-am văzut pe Milosevic.. Nu am avut multe soluții, voi aduce doi atacanți, nu mai vreau să trec prin ce am trecut”, a motivat el folosirea lui Keșeru.

  Tot Rednic a afirmat aseară că nu l-ar fi folosit pe Milosevic. „Pe Milosevic în niciun caz nu aș mai fi contat cu Buzăul dacă era apt. Mi-aș fi dorit mai multe de la el, la câte sacrificii s-au făcut în cazul său și a avut șansa să joace. Pe Milosevic îl știam puțin din Belgia, dar aici m-a surprins. E atacant cu talie, credeam că ține de minge, poate nu a avut șansă multă, habar nu am. Aș fi vrut să joace altceva, să facă diferența, dar nu a făcut-o”, a spus Rednic.

  Conaționalul lui Milosevic, Marko Vukcevic, a fost convocat din nou la echipa națională, dar situația sa la UTA este incertă. Rednic a spus doar că „Marko este la final de contract și nu știu…”

  Antrenorul Bătrânei Doamne spune că s-a lucrat deja la planurile pentru sezonul viitor și că s-a bătut palma cu șase jucători care urmează să îmbrace tricoul roș-alb.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  6 + 6 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.