UTA este pe zero la banii din activități comerciale, dar Glad Varga spune că a virat clubului 20.000 de euro

  de Lucian Dănilă | 15 iulie 2022, 8:30 PM | Recomandările editorilor | Sport

  2

  Pe rețelele de socializare au apărut mai multe postări referitoare la sumele obținute de clubul UTA Arad din activitățile comerciale în anul 2021 sau chiar pe parcursul întregului sezon 2021-2022. Unele dintre aceste postări fac referire la firma deputatului Glad Varga, firma care a vândut în timpul meciurilor, în mai multe zone ale stadionului, sucuri, snacks-uri, ceaiuri sau cafele.

  Este vorba despre SC City Guide Advisor SRL, firma deputatului arădean Glad Varga, la care a apelat Alexandru Meszar cu o zi înainte de meciul de debut al sezonului trecut, cel cu Farul Constanța. În acest sens, l-am apelat pe deputatul Glad Varga, iar acesta ne-a spus că banii din această activitate comercială, externalizată (și ea) de cei de la club, nu se regăsesc la secțiunea „activități comerciale”, ci la sponsorizări, sumele din profitul obținut fiind virate sub formă de sponsorizare către club.

  „SC City Guide Advisor SRL a virat în conturile AFC UTA Bătrâna Doamnă, pe parcursul sezonului fotbalistic 2021-2022, sub formă de sponsorizare, suma totală de aproximativ 20.000 de euro, adică aproximativ 100.000 de lei, parte de profitul activității comerciale desfășurate la stadion”, spune deputatul Glad Varga.

  „Deși sunt unii care spun că suma ar fi una mică, trebuie să precizăm că multe meciuri s-au disputat cu număr limitat de spectatori din cauza pandemiei de coronavirus, iar alte meciuri s-au disputat pe o vreme friguroasă, meciuri la care și vânzările au fost mai puține. Pe lângă banii oferiți clubului sub formă de sponsorizare, sunt și alte cheltuieli. Personal, taxe, marfă, energie, curățenie, etc. Nu vreau să intru într-o polemică legată de pe subiect, cu «persoane care cunosc situația actuală dar în spațiul public spun altceva». Societatea a făcut plăți lunar conform contractelor de sponsorizare. Eu am ajutat și voi ajuta UTA indiferent de cine o conduce iar din acest motiv nu vreau să fac mai multe comentarii. Declarațiile mele sunt susținute de documente, contracte de sponsorizare, ordine de plată”, a continuat Glad Varga.

  Distribuie articolul

  Comentarii

  Scrie un comentariu

  3 + 3 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.