UTA BD și-a primit medaliile de campioni și așteaptă Hațegul la baraj!

  de Lucian Dănilă | 3 June 2014, 12:24 AM | Sport

  0

  Pauza dintre meciurile de la turneul semifinal de juniori a fost dedicată decernării titlului de campioni ai Ligii a 4-a arădene celor de la UTA BD. Președintele AJF Arad, Adrian Lucaci, împreună cu Vasile Rad, secretarul general al AJF, le-au pus la gât lui Roli Nagy, stafului tehnic și jucătorilor medaliile de campioni.

  A fost un moment la care au avut unaport foarte important și suporterii. Aceștia au aprins torțe, au scandat numele echipei favorite, UTA și au cântat apoi împreună cu jucătorii, din partea acestora Cipri Rus fiind cel care a dat tonul. Cei 31 de jucătoricare au primit medaliile de campioni, plus o diplomă sunt portarii Mitrea, Bodea și jucătorii de câmp Avrămuțiu, Botiș, Capătă, Copil, Filaret, Gheorghiță, Hlistei, S. Leucuța, Măgulean, Fl. Pavel, Nădăban, A. Popa, C. Rus, C. Popa, Stănaia, Raț, Suslak, Varga, Wild, Bulza, Burlă, Cotoc, Dobrean, Pantea, Țâna, Michel Vlad, Ghiunghiuș, Iuga, D. Popa.

  La FRF s-a stabilit și adversara echipei UTA BD la barajul pentru promovarea în Liga a 3-a. Aradul va juca cu Hunedoara, astfel, UTA BD va juca cu retezatul Hațeg, echipa care cu două etape înainte de finalul sezonului are nouă puncte avans. Meciul de baraj se va desfășura sâmbătă, 21 iunie, ora 17, la Lugoj.

   

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  2 + 4 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.