UTA BD joacă barajul pentru promovare în data de 21 iunie! Un singur adversar!

  de Lucian Dănilă | 29 mai 2014, 3:30 PM | Recomandările editorilor | Sport

  0

  Comitetul Executiv al FRF s-a întrunit astăzi, 29 mai, la Casa Fotbalului, și a hotărât formula de disputare a barajelor pentru promovarea în Liga a 3-a.

  Deși la începutul campionatului s-a decis ca barajul să se dispute în trei echipe, cu meciuri fiecare cu fiecare pe teren neutru, astăzi, Comitetul Executiv a decis ca barajul să se dispute între două echipe, la data de 21 iunie, ora 18, pe teren neutru.

  UTA BD, campioana Ligii a 4-a arădene în acest sezon, urmează să își afle adversarul în zilele care urmează.

  „Cred că este mai bine că se joacă doar un meci de baraj. oricum ar fi fost, obiectivul este același, dar era mai dificil să avem două meciuri, după două săptămâni de pauză (n.r. UTA BD joacă finala Cupei României – faza județeană, în data de 7 iunie), mai ales că va fi foarte cald în acea perioadă. Va trebui să ne gândim bine cum ne vom pregăti în cele două săptămâni. Probabil vom susține și unul sau două jocuri școală. Repet, obiectivul este unul singur: promovarea!”, spunea Roland Nagy, antrenorul Bătrânei Doamne.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  8 + 6 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.