UTA BD a făcut primele transferuri pentru liga a 3-a! Vezi care sunt

  de Lucian Dănilă | 28 June 2014, 1:53 PM | Sport

  0

  UTA Bătrâna Doamnă a promovat în liga a treia la primul sezon pe care l-a disputat în fotbalul județean. După un retur aproape perfect și câștigarea jocului de baraj de la Lugoj împotriva celor de la Hațeg, Bătrâna Doamnă se pregătește pentru un alt sezon greu, cel în care va ataca promovarea din Liga a 3-a în liga secundă.

  Deși staful tehnic al Bătrânei Doamne se află în concediu, lucrurile încep să se miște la nivelul lotului formației arădene. Astfel, din start, în lotul Bătrânei Doamne revin doi jucători. Ei sunt Marius Chindriș și Florin Lazea, fotbaliști cărora le-a expirat perioada de împrumut. Chindriș a evoluat la Sebiș în ultimele șase luni, iar Lazea vine după un sezon în care a evoluat la Rapid București și la FCM UTA.

  Din informațiile noastre, Florin Lazea are șanse mici să rămână sub comanda lui Roland Nagy. Asta și din cauza faptului că în lotul Bătrânei Doamne sunt deja trei jucători pe acel post, Varga, Chindriș și Avrămuțiu, dar și pentru că anul trecut în vară el a ales să evolueze pentru FCM UTA în detrimentul UTA BD.

  Ali Calvin Tolmbaye e aproape de UTA BD

  Un alt fotbalist care ar putea evolua în culorile alb-roșii este Ali Calvin Tolmbaye, fost jucător la UTA, ultima dată la Elore Bekescsaba, în liga secundă maghiară. Acesta chiar s-a pregătit de câteva ori cu Botiș și compania și, în următoarele zile ar putea fi demarate tratativele pentru semnarea unui contract. Ali Calvin Tolmbaye face parte din lotul național al Republicii Centrafricane, echipă cu care evoluează în preliminariile Cupei Africii pe Națiuni.

  Vine și Alin Drăgan?

  Conducerea clubului UTA BD caută un atacant percuntant, dar până acum nu s-a vehiculat niciun nume. În vederile lui Roland Nagy este însă Alin Drăgan, ultima dată la CS Ineu, un atacant cu experiență și cu simțul golului.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  6 + 3 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.