UTA Bătrâna Doamnă pregătește finala campionatului! Imagini de la antrenament

  de Lucian Dănilă | 8 April 2014, 3:22 PM | Sport

  0

  UTA Bătrâna Doamnă se află în fața celui mai important joc de la înființarea echipei. De meciul de la Pecica depinde în mare măsură dacă echipa va rămâne sau va face saltul din mediocritatea Ligii a 4-a. Echipa lui Roli Nagy are doar o singură variantă în meciul cu liderul Progresul Pecica: victoria.

  „E finala campionatului”, spunea Roli Nagy imediat după victoria de pe terenul Gloriei despre jocul de la Pecica, dintre Progresul și UTA Bătrâna Doamnă. Acum, cu patru zile înaintea jocului, antrenorul Bătrânei Doamne are aceeași părere. „Dacă pierdem cred că va fi foarte greu să mai ajungem echipa din Pecica în clasament”, spune el.

  Fără probleme de lot, Roli speră să fie un meci curat, „să se joace fotbal, pentru că terenul de la pecica se prezintă în condiții foarte bune și permite un joc de un nivel bun”. După ce a urmărit gruparea pecicană la meciul pe care aceasta l-a disputat pe terenul echipei Sânicolaul Mic, Roli Nagy crede că pericolul pentru echipa sa poate veni de la câțiva jucători adverși. „Ca echipă nu este de speriat, dar într-adevăr au niște jucători cu o valoare individuală peste nivelul acestui eșalon care pot decide soarta unui joc. Mă refer la Peii, Arsene sau Kuku”, spune tehnicianul.

  În ceea ce privește presiunea jocului, Nagy spune că echipa se pregătește foarte bine și „niciunul dintre jucători nu lasă de înțeles că e speriat de un astfel de joc”.

  Victorie cu Ineul

  Pentru a pregăti mai bine jocul cu Progresul Pecica, UTA Bătrâna Doamnă a jucat sâmbătă un meci amical cu CS Ineu, meci pe care l-a câștigat cu scorul de 3-2. Vineri seara, UTA BD a jucat în campionat cu Sâmpetru German, echipă cu care a stabilit recordul de goluri marcat vreodată pe arena Francisc Neumann, scorul final fiind 27-0!

  UTA BD – CS Ineu 3-2 (1-1)

  Hlistei (3), Nădăban (39), Copil (78) / Georgiu (33), Alin Drăgan (85)

  UTA: Mitrea – Ad. Popa (81 Wild), Cotoc, Botiș, Suslak – Leucuța (65 Măgulean), Nădăban (81 Avrămuțiu), Varga, Hlistei (65 C. Rus) – Fl. Pavel (46 Copil), Capătă (60 Cl. Popa, 79 Gheorghiță).

  Ineu: Cioară (46 Bak) – Cornea (46 Voștinar), Nicolau, Țoca, Tătar (66 Tomuț) – Francescu (70 Ghergar), Necșulescu – Kocsis (46 Talpaș), Iambor, Georgiu – Drăgan.

   

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  3 + 1 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.