sâmbãtã, 30 septembrie, 2023

Special Arad Logo

  Încă un jucător de la UTA a părăsit formația antrenată de Rednic

  de - | 10 august 2023, 7:50 PM | Sport

  1

  Mircea Rednic (61 de ani) este hotărât să renunțe la toți fotbaliștii care au venit la Arad și de care nu este mulțumit în această perioadă de transferuri. Anumiți jucători cu mai multă experiență la UTA au fost cedați deja, iar antrenorul român este decis să scape de câțiva nou-veniți la echipa arădeană.

  În această vară, UTA Arad și Mircea Rednic au căzut de comun acord să încheie contractele a nu mai puțin de 19 jucători. Printre fotbaliștii care au plecat de la formația din Superligă se regăsesc Virgiliu Postolachi, Bautista Cascini, Claudiu Keșeru sau Andrei Chindriș.

  Ultimul fotbalist al trupei pregătite de Mircea Rednic care și-a încheiat înțelegerea cu echipa din Arad este Robert Mustacă (20 de ani).

  Acesta fusese împrumutat de UTA de la Farul pentru un sezon. Fotbalistul a revenit la campioană, după ce ”Puriul” nu a fost mulțumit de prestația sa.

  Mustacă a venit pe ultima sută de metri la formația din Arad, în timpul cantonamentului de pregătire susținut de UTA înainte de startul sezonului. Mircea Rednic a fost impresionat de calitățile pe care le-a arătat atacantul român și a decis să îl păstreze în lot.

  „Puriul” a vorbit despre situația jucătorului care venise sub formă de împrumut de la echipa ”Regelui” și a oferit explicații despre schimbarea făcută.

  Lui Mustacă i-am zis să nu facă greșelile lui Rareș și să joace simplu, eficient. La prima minge a vrut să dribleze vreo trei jucători, dar și pe noi de pe bancă. L-am lăsat de două-trei ori, defensiv a făcut greșeli, îmi pare rău pentru el, dar trebuie să faci ce zic eu”, a descris Rednic ceea ce s-a întâmplat cu Mustacă.

  Mai multe detalii pe iamsport

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Comentarii

  Scrie un comentariu

  8 + 2 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.