Update UTA ar putea evita Sebișul în Liga a 3-a dar cele două se bat în Cupa României

  de Lucian Dănilă | 22 iulie 2014, 2:52 PM | Sport

  0

  Campionatul ligii a treia va începe la data de 30 august, dar nici măcar cei de la FRF nu știu încă componența celor șase serii – dacă vor fi șase – și nici sistemul de desfășurare a campionatului! Până duminică, data limită pentru înscriere, doar 61 de cluburi s-au înscris pentru viitorul sezon.

  „Încă nu se știe nimic. Cluburile care sunt sunt foarte puține pentru șase serii. Sunt doar 61 de echipe, ceea ce ar însemna să avem cinci serii cu zece echipe și o alta cu 11. Cum cluburile nu mai vor sistemul de anul trecut, cu play-off și play-out, este posibil să se joace doar 18 etape”, spune o sursă din cadrul FRF.

  Mai mult, tot mai des se aude că UTA Bătrâna Doamnă nu va face parte din aceeași serie cu celelalte două reprezentante ale Aradului, Național Sebiș și CS Ineu. UTA ar urma să fie repartizată în seria de pe zona Banat, cu echipe ca Giarmata, Muncitorul Reșița, Pandurii II, Minerul Motru, Vulturii Lugoj și altele.

  Sebiș și Ineu ar urma să evolueze într-o altă serie, la fel ca și sezonul trecut, cu echipe ca Oșorhei, Cugir, Baia Mare, Sănătatea Cluj sau Unirea Jucu și altele.

  IMG_5420

  Federația nu a stabilit încă data când se vor finaliza seriile și implicit când se va anunța sistemul de desfășurare al campionatului.

  UTA și Sebiș joacă în turul doi al Cupei României

  Până la stabilirea seriilor ligii a treia, UTA și Sebiș vor juca miercuri în turul al doilea al Cupei României. Meciul se va disputa la data de 30 iulie, la ora 17.30, la Sânicolaul Mic, arena pe care UTA a disputat și partida din primul tur cu Muncitorul Reșița. Într-un alt meci, CS Ineu ar trebui să joace cu FC UTA SA, dar meciul nu se va mai disputa, FC UTA SA nefiind programat în nicio competiție aflată sub patronajul FRF.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  1 + 8 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.