sâmbãtã, 20 iulie, 2024

Special Arad Logo

  UTA anunță încă o plecare, Erion Hoxhallari! La „sosiri” e ceață deasă

  de Lucian Dănilă | 26 iunie 2023, 12:01 PM | Recomandările editorilor | Sport

  0

  UTA a anunțat despărțirea de încă un jucător în condițiile în care la capitolul „sosiri” este ceață deasă. Vestiarul pe care-l conduce Mircea Rednic este, deocamdată, plin de copii și de cei câțiva care au mai rămas din sezonul trecut, plus cei care au semnat până acum, puțini la număr și ei.

  „UTA și Erion Hoxhallari au ajuns astăzi la un acord de reziliere pe cale amiabilă a contractului.

  În sezonul precedent, jucătorul albanez în vârstă de 27 de ani a bifat 26 de meciuri în Superligă, 6 în Cupa României, dar și ambele jocuri ale manșei de promovare/rămânere în prima divizie. A reușit să marcheze o dată în Superligă, în victoria cu CS Mioveni, 2-0, dar și un gol în Cupa României, tot cu CS Mioveni, într-un succes cu 3-0.

  Îi mulțumim pentru perioada petrecută la Arad și îi urăm multă baftă în viitor!”, anunță clubul arădean.

  Hoxhallari a fost adus în vara trecută la dorința fostului antrenor al Bătrânei Doamne, Ilie Poenaru. Venea la Arad în calitate de internațional albanez, calitate pe care nu a mai găsit-o după evoluțiile pe care le-a avut în tricoul echipei arădene. A avut câteva partide în care a ajutat echipa prin evoluțiile sale, amintind aici pe cele cu Universitatea Cluj din deplasare, sau pe cele de la Mioveni ori Voluntari, dar s-a remarcat și prin câteva greșeli majore care au costat echipa puncte foarte importante în clasament, așa cum a fost la Arad cu Mioveni, la Pitești cu FC Argeș, la Ploiești cu Chindia și Petrolul și lista ar putea continua.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  2 + 0 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.