UTA a ratat transferul lui Robert Klaasen, fotbalist cu peste 100 de jocuri în prima ligă olandeză

  de Lucian Dănilă | 14 iunie 2021, 8:03 AM | Sport

  0

  În mod normal, UTA trebuia să-l prezinte aseară și pe mijlocașul olandez Robert Klaasen, fost internațional de tineret al Olandei (actualmente Țările de Jos). A evoluat ultima dată la Roda Kerkrade, dar în cariera sa a mai jucat la Graafschap, Sparta Rotterdam și în prima ligă a Belgiei, la Kortrijk.

  Contactele dintre UTA și Robert Klaasen au apărut încă din iarnă, dar atunci era sub contract cu Roda și transferul a căzut. În această vară, cele două părți s-au înțeles, dar, din informațiile noastre, în ultimele zile jucătorul olandez a cerut mai multe garanții și în cele din urmă conducerea clubului arădean a renunțat, deocamdată, la achiziționarea lui.

  După ce aseară au fost prezentați Idriz Batha, Rolandas Baravykas și Adrian Mar, cel mai probabil miercuri gruparea arădeană va prezenta alți doi jucători care vor întregi lotul pentru viitorul sezon din Liga 1. Din informațiile noastre, unul dintre ei este atacant, iar al doilea mijlocaș, ultimul fiind chiar un internațional.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  5 + 2 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.