duminicã, 16 iunie, 2024

Special Arad Logo

  UTA a câștigat meciul cu Olimpia: 3 la 2! Vezi galeria foto de la superba victorie de la Satu Mare!

  de - | 19 septembrie 2015, 11:47 AM | Sport

  0

  Olimpia Satu Mare – UTA Arad: 2.3 (final)

  Timp frumos, teren bun, spectatori sunt circa 1200.

  Formații oficiale:

  Olimpia: Băican – Heil, Iuhas, Muntean, Tătaru – Bura, Selagea, Chivari, Takacs – Boștină și Faur. Rezerve: Șuta – Villand, Bigiu, Ciul, Roatiș, Cădar și Lukacs. Antrenor: Tiberiu Csik.

  UTA: Miron – Polgar, Botiș, Manea, Burlă – Chindriș, Rus, Dobrean, Vlad – Curtuiuș și Szekely.Rezerve: Anca Trip, Man, Jorza, Sorian, Costin, Hlistei și Filaret. Antrenor: Roland Nagy.

  Arbitrii: Vidican Rares George (Oradea – Bihor), Tunyogi Ferencz (Zalău – Sălaj), Lucaciu Doru Claudiu (Cluj-Napoca – Cluj)

  Observatori: Tamaş Zoltan (Odorheiu Secuiesc – Harghita), Birtalan Attila (Crasna – Sălaj)

  Dacă pe teren propriu nu se simte prea bine în acest sezon, pe terenuri străine echipa fanion a Aradului este imbatabilă. După Cluj, utiștii se întorc cu o victorie și de la Satu Mare, unde Olimpia pierde greu puncte.

  „Secretul acestei victorii a fost ca am forțat Olimpia să joace cu mingi lungi și la mingea a doua. Consider că am dominat partida și îl felicit pe Botiș că a fost antrenorul din teren, cel care a condus echipa la victorie” a punctat Roland Nagy imediat după partidă.

  „După un început foarte bun al nostru cu 1-0, am făcut cadou acele goluri prin care gazdele au venit în avantaj. Naivitatea din prima repriză a făcut să avem o reacție pozitivă și am dominat în mare parte jocul. Felicit echipa mea pentru caracterul și tăria pe care au avut-o pentru a întoarce acest rezultat. Le multumesc elevilor mei că au respectat indicațiile pe care le-am dat. Am pregătit în detaliu acest meci și ne-a ieșit așa cum am plănuit” a adăugat antrenorul UTA-ei.

  sursa: www.sportarad.ro

  Foto: S.K

   

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  6 + 1 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.