USR Arad: Săpăturile din Gai trebuie semnalizate

  de - | 7 ianuarie 2020, 9:22 AM | Comunicate contra cost

  0

  USR Arad a sesizat autorităților existența unor săpături neacoperite și nesemnalizate, care pun în pericol trecătorii din cartierul Gai, mai ales pe cei mici.

  În decursul anului 2019 au fost săpate mai multe gropi de-a lungul străzii Dunării însă nici acum, la începutul anului 2020, lucrările nu au fost finalizat. Această problemă, a lucrărilor executate fără a respecta normele de siguranță, este veche în orașul nostru. Deocamdată nu s-a întâmplat nicio tragedie dar posibilitatea este foarte mare să se întâmple, având în vedere adâncimea gropilor.

  Flavius Dumitraș, vicepreședinte USR Arad: „Am sesizat autoritățile locale în urmă cu câteva zile și suntem nerăbdători să vedem ce acțiuni concrete au demarat pentru sancționarea firmei care se ocupă de lucrare și totodată ce măsuri se vor lua pentru protejarea vieții și integrității a trecătorilor, având în vedere că aceste gropi sunt în vecinătatea trotuarului.

  Nu este un caz singular, lipsa semnalizării lucrărilor conform cu normativele în vigoare fiind la ordinea zilei în municipiul nostru. Ceea ce putem noi face este să sesizăm aceste situații autorităților, să punem presiune pe acestea, pentru a-și face treaba.

  De asemenea, puteți și dumneavoastră să raportați asemenea probleme, fie direct autorităților, fie prin intermediul USR Arad, trimițând un email la adresa [email protected]”.

   


  Comunicatul de față a fost publicat contra cost. Conținutul acestuia reprezintă în mod exclusiv punctul de vedere al partidului / organizației mai sus amintit/e, pentru care Redacția Special Arad nu-și asumă nicio responsabilitate.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  7 + 5 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.