luni, 22 iulie, 2024

Special Arad Logo

  USR ARAD – final de campanie electorală (P)

  de - | 9 decembrie 2016, 4:15 PM | Electoral

  0

  COMUNICAT. USR Arad își încheie astăzi prima campanie electorală. A fost o lună de foc, pentru o echipă de oameni nu foarte numeroasă, dar energică și mobilizată de dorința de schimbare. Am reușit să ducem mesajul nostru atât în municipiu cât și în unele localități în județ, nu peste tot, dar în fața cât mai multor oameni cărora am încercat să le transmitem că „acum au cu cine”. Am întâlnit oameni la fel de entuziasmați ca noi, care ne-au încurajat și deopotrivă oameni care ne-au pus pe liste negre. Am fost sfătuiți și criticați și din toate am învățat câte puțin. Ne-am bucurat de sprijinul promotorilor Uniunii Salvați România, Nicușor Dan și Clotilde Armand, care au venit să-i cunoască pe arădeni, să discute cu ei despre probleme și viitor și care ne-au molipsit și mai tare cu energie și determinare.

  Timp de o lună am vorbit arădenilor despre depolitizare, despre lupta antisistem, despre baronii locali, despre transparență și felul în care USR îi va reprezenta în Parlament.

  Încheiem această campanie electorală mulțumindu-vă pentru atenția acordată.

  Celor care ați fost alături de noi, celor care ne-ați ascultat și celor care ne-ați criticat. Cu toții ne confirmați că suntem pe calea cea bună! Dorim să trimitem în Parlament o echipă tanără, onestă, motivată de cele mai bune intenții!

  Vă îndemnăm să ieșiți la vot și împreună să salvăm România!

   

  Biroul de presă USR Arad

  Articol realizat de USR Arad, publicat de Special Arad Media SRL. Cod unic de indentificare a mandatarului financiar: 11160072

  NOTĂ: Prezentul comunicat de presă reprezintă un spațiu publicitar pe perioada campaniei electorale pentru alegerile parlamentare, ca un bonus pentru un banner publicitar, prin intermediul cărora formațiunile politice doresc să se promoveze și să evidențieze anumite aspecte. Redacția Special Arad nu își asumă conținutul comunicatului de față!

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  3 + 6 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.