duminicã, 16 iunie, 2024

Special Arad Logo

  USR Arad cheamă cetățenii la protest

  de - | 25 iunie 2018, 3:19 PM | Comunicate contra cost

  0

  Biroul Național al Uniunii Salvați România, întrunit în ședință de urgență, sâmbătă, 23 iunie, ca urmare a faptului că Partidul Social Democrat a ales să facă scut în jurul unui infractor, a decis ca USR se cheme toți cetățenii români la un protest pașnic miercuri, 27 iunie, în Parcul Izvor din fața Parlamentului, începând cu ora 12:00.

  Acțiunea se va numi “Ia-ți zi liberă pentru România”. USR îndeamnă cetățenii să își ia concediu pentru a veni la București, miercuri, ziua în care se votează în Parlament moțiunea de cenzură împotriva Guvernului PSD-ALDE.

  Guvernul, Parlamentul și alte instituții vitale ale statului au devenit scut personal pentru un infractor, în condițiile în care șefii acestor instituții anunță intenția fățișă de a modifica legile în interesul personal și în beneficiul lui Liviu Dragnea, care are două condamnări penale. Acest partid este o amenințare pentru viitorul României și trebuie să plece de la putere.

  Facem un apel la toate partidele politice, la cetățeni, la simpatizanții USR și ai altor partide politice, la societatea civilă, la sindicate, să se alăture acestui protest. Guvernul Dăncilă, care amenință să dea ordonanțe de urgențe pentru a-l scăpa de condamnare pe Liviu Dragnea, trebuie să plece. O astfel de ordonanță este o intervenție gravă a executivului în puterea judecătorească și este semnalul pentru sfârșitul democrației în România.

  USR va cere în Parlament, în fiecare zi, demisia din toate funcțiile deținute de Liviu Dragnea. Liviu Dragnea este un pericol pentru România, este un pericol pentru viitorul copiilor noștri.

  Liviu Dragnea trebuie să plece!

  Este nevoie de coalizarea tuturor forțelor pentru a opri această guvernare a penalilor care pune în pericol siguranța cetățenilor. Îndemnăm totodată cetățenii Aradului să semneze listele pentru susținerea inițiativei #FărăPenali, fie la cortul din fața magazinului Ziridava, fie descărcând liste de la adresa, farapenali.ro, care pot fi apoi aduse la cort sau la sediul USR din strada Dimitrie Bolintineanu, numărul 5, etaj 4.

   


  Comunicatul de față a fost publicat contra cost. Conținutul acestuia reprezintă în mod exclusiv punctul de vedere al partidului / organizației mai sus amintit/e, pentru care Redacția Special Arad nu-și asumă nicio responsabilitate.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  2 + 8 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.