marþi, 23 aprilie, 2024

Special Arad Logo

  Ursula von der Leyen îi va face o vizită președintei Maia Sandu

  de - | 6 noiembrie 2022, 9:56 PM | Internaţional

  0

  Președinta Comisiei Europene, Ursula von der Leyen, va întreprinde o vizită la mijlocul săptămânii viitoare la Chișinău unde se va întâlni cu președintele Republicii Moldova, Maia Sandu. În cadrul întâlnirii, cele două urmează să discute despre criza energetică cu care se confruntă țara vecină.

  Ursula von der Leyen a anunțat că va întreprinde vizita în Republica Moldova, țară pe care Comisia Europeană urmează să o ajute pentru a depăși criza energetică.

  ,,Am avut o discuție bună cu președintele Maia Sandu. Am discutat despre situația energetică îngrozitoare în care se află Republica Moldova. Noi lucrăm ca să oferim un suport adițional Republicii Moldova pentru nevoile sale de gaz și lumină. Abia aștept să mă întâlnesc cu Maia Sandu, când voi vizita la mijlocul săptămânii viitoare Republica Moldova”, a scris președintele Comisiei Europene pe pagina sa de pe Twitter.

  mai multe detalii AICI

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  9 + 6 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.