Următorul telefon high-end OnePlus ar putea avea încărcare super rapidă de 65W

  de Special Arad | 22 iunie 2020, 10:45 AM | IT

  0

  Telefoanele OnePlus recente au avut în vedere printre altele și viteza – de la performanță rapidă la tehnologie rapidă de încărcare. Compania este atât de absorbită de această noțiune, încât a așteptat mult timp înainte de a introduce încărcarea rapidă pentru a vă asigura că implementarea acesteia va respecta cel mai înalte standarde.

  Warp Charge a companiei OnePlus, anterior Dash Charge, a fost printre cele mai rapide soluții de încărcare din domeniul telefoniei mobile. Dar OnePlus nu vrea să rămână acolo și pare să ducă lucrurile mult mai departe cu o viteză de încărcare și mai rapidă.

  One Plus Technology, denumită în mod obișnuit OnePlus, este o companie chineză de smartphone-uri cu sediul în Shenzhen, China. A fost fondată în decembrie 2013. Compania este prezentă în 34 de țări și regiuni din întreaga lume. În prezent, OnePlus este deținut majoritar de Oppo ca unic acționar, care este o filială a BBK Electronics împreună cu Vivo și Realme. OnePlus este prezent, destul de timid, începând de anul trecut și în România.

  Conform AndroidPolice, filiala japoneză a cunoscutei companii germane de certificare TÜV Rheinland, a emis o certificare pentru un încărcător OnePlus de 65 de wați (6.5A la 10V). Prin comparație, actuala specificație de încărcare rapidă Warp Charge 30T a companiei OnePlus este de 30 W. Pe aceasta OnePlus a optimizat-o cu mai multe modificări de software pentru un timp de încărcare rapid cât mai scurt. Un încărcător de 65 W nu este foarte departe, întrucât compania soră Oppo a prezentat recent un încărcător similar. De asemenea, Realme X50 Pro, tot din familie – face parte din BBK Electronics –  este livrat cu un adaptor bazat pe această tehnologie.

  Un încărcător rapid de 65 W este un mare pas înainte în domeniul încărcării mobile rapide. Specificăm că gigantul sud-coreean Samsung, cel mai mare producător mondial de smartphone-uri, are încărcare rapidă de 45W doar pe vedeta Samsung Galaxy S20 Ultra.

  Dacă soluția OnePlus de încărcare rapidă de 65 W ajunge să fie similară cu cea a lui Realme, ne putem aștepta ca o baterie de 4.000 mAh să se încarce complet în 30 de minute. Când sau dacă OnePlus își va dota telefoanele cu un încărcător de 65 W, este încă un mister. Este posibil ca OnePlus 8T (sau cum va decide OnePlus să îl numească) ar putea include noul încărcător. OnePlus 8T este un viitor smartphone comparabil cu unele telefoane din seria Galaxy S de la Samsung. Un încărcător de 60 W poate fi de asemenea oferit ca achiziție separată la o dată ulterioară lansării noului smartphone OnePlus 8T.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  3 + 1 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.