sâmbãtã, 15 iunie, 2024

Special Arad Logo

  Urmăriții general încearcă să treacă granița noaptea. Încearcă…

  de Special Arad | 22 februarie 2016, 3:02 PM | Curtici | Nădlac | Urmăriți

  0

  Polițiștii Punctului de Trecere a Frontierei Nădlac – Nagylak au depistat patru urmăriți general în trei zile, printre care unul arădean. Fiecare încerca să treacă frontinera noaptea, respectiv dis de dimineață.

  În data de 19 februarie, ora 02:44, O. Rubie, o femeie în vârstă de 37 de ani, din jud. Constanţa, pe numele căreia era emis un mandat de arestare de 30 de zile, a vrut să părăsească țara într-un autocar care circula pe relaţia Italia – România.

  Tot noaptea, la ora 03:00, în data de 21 februarie, la vama Nădlac – Csanadpalota a fost prins un pasager într-un autocar care circula pe relaţia Italia – România. Cetăţeanul român Dragoş B., în vârstă de 27 de ani, din jud. Teleorman are de executat o pedeasă cu închisoarea de 6 luni pentru săvârşirea infracţiunii de înşelăciune.

  Câteva ore mai târziu, la ora 07:20, la acelaşi punct de trecere a frontierei, s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor specifice cetăţeanul român Călin S., în vârstă de 39 de ani, din jud. Sibiu. Şi în acest caz, poliţiştii de frontieră au constatat că bărbatul era căutat de autorităţi, de data aceasta de cele spaniole.

  În noaptea de 22 februarie, ora 02:50, polițiștii Punctului de Trecere a Frontierei Nădlac – Nagylak au reținut un alt pasager într-un autocar care circula pe relaţia Italia – România. Pe numele arădeanului Cosmin P., în vârstă de 35 de ani, a fost emis un mandat de arestare, acesta având de executat o pedeasă cu închisoarea de 3 ani şi 6 luni pentru săvârşirea infracţinilor de loviri sau alte violenţe şi furt calificat.

  Poliţiştii de frontieră au reţinut cele patru persoane care au fost predate unor echipe de poliţişti din cadrul  I.P.J.  Arad  pentru  luarea măsurilor legale ce se impun.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  1 + 6 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.