joi, 20 iunie, 2024

Special Arad Logo

  Urmăriţi general şi internaţional depistaţi la frontieră

  de Special Arad | 30 mai 2016, 12:13 PM | Urmăriți

  0

  La sfârşitul săptămânii trecute, poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Nădlac au depistat şi predat unor echipe de poliţişti, doi cetăţeni români, care figurau în bazele de date ca fiind urmăriţi general şi internaţional.

  În data de 30.05.2016, în jurul orei 02.20, la Punctul de Trecere a Frontierei Nădlac II – Csanadpalota s-a prezentat pentru a intra în ţară cetăţeanul român Claudiu P., în vârstă de 35 de ani, din judeţul Mehedinţi, călătorind ca pasager într-un autoturism.
  La efectuarea verificărilor specifice, poliţiştii de frontieră au constatat că pe numele bărbatului era emis, de către autorităţile române, un mandat european de arestare , acesta având de executat o pedeapsă de 1 an şi 4 luni de închisoare pentru săvârşirea infracţinilor de distrugere şi vătămare corporală.

  În data de 28.05.2016, în jurul orei 19.20, la Punctul de Trecere a Frontierei Nădlac II – Csanadpalota s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor de frontieră Mitică P., cetăţean român, în vârstă de 33 de ani, din judeţul Constanţa, pasager într-un autocar care circula pe ruta România-Germania.
  Cu ocazia efectuării verificărilor specifice, poliţiştii de frontieră au constatat că pe numele bărbatului era emis, de către autorităţile daneze şi române, un mandat de arestare preventivă pentru săvârşirea de infracţiuni contra proprietăţii.

  În ambele cazuri, persoanele au fost predate unor echipe operative din cadrul I.P.J. Arad în vederea luării măsurilor legale ce se impun.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  3 + 5 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.