Urmărit general, prins la Șiria. A fost închis la Penitenciarul Arad

  de Special Arad | 22 decembrie 2017, 11:47 AM | Știri Arad | Urmăriți

  0

  Polițiștii Serviciului de Investigații Criminale, împreună cu cei din cadrul Biroului de Poliție Comunală Șiria au pus în aplicare un mandat de executare a pedepsei închisorii.

  Polițiștii au depistat, pe raza localității Șirian un bărbat de 32 de ani,din aceeași localitate, urmărit general, pe numele căruia magistrații Judecătoriei Lipova au emis un mandat de executare a pedepsei închisorii de 2 ani, pentru săvîrșirea infracțiunilor de violare de domiciuliu și distrugere prin incendiere.

  Bărbatul a fost depus în Penitenciarul Arad.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  8 + 9 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.