miercuri, 19 iunie, 2024

Special Arad Logo

  Urmărit general pentru furt, depistat la frontieră

  de Special Arad | 22 august 2016, 12:49 PM | Urmăriți

  0

  Poliţiştii de frontieră din cadrul P.T.F. Nădlac II – Csanadpalota au depistat un bărbat căutat de autorităţie române, pe numele lui fiind emis un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea pentru infracţiunea de furt.

  În data de 19.08.2016, în jurul orei 22.20, la Punctul de Trecere a Frontierei  Nădlac II-Csanadpalota s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor specifice trecerii frontierei cetăţeanul român B. N., în vârstă de 38 de ani, din judeţul Galaţi.

  În momentul efectuării verificărilor specifice, poliţiştii de frontieră au constatat că pe numele bărbatului era emis, de către autorităţile române, un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea de 2 ani şi 6 luni pentru săvârşirea infracţiunii de furt.

  Persoana în cauză a fost predată unei echipe operative din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Arad, în vederea luării măsurilor legale ce se impun.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  4 + 0 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.