joi, 20 iunie, 2024

Special Arad Logo

  Urmărit general, depistat la P.T.F Nădlac II

  de Special Arad | 15 iunie 2018, 11:02 AM | Știri Arad

  0

  Poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Nădlac au depistat un tânăr domiciliat pe raza județului Buzău , pe numele căruia era emis un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea.

  În data de 14.06.2018, în jurul orei 12.00, la Punctul de Trecere a Frontierei Nădlac II – Csanadpalota, s-a prezentat pentru a efectua controlul de frontieră cetăţeanul român Ionuţ I., în vârstă de 24 de ani, domiciliat în judeţul Buzău.
  În momentul efectuării verificărilor specifice, poliţiştii de frontieră au constatat că pe numele bărbatului era emis, de către autorităţile române, un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea, pentru săvârşirea infracţiunii de conducere a unui autoturism pe drumurile publice fara permis, având de executat o pedeapsă cu închisoarea de 1 an si 6 luni.

  Persoana în cauză a fost predată unui echipaj operativ din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Arad, în vederea luării măsurilor legale ce se impun.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  1 + 6 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.