luni, 15 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Urmărit general, depistat la frontieră în mai puţin de 24 de ore de la emiterea mandatului

  de Special Arad | 6 decembrie 2016, 3:53 PM | Urmăriți

  0

  Poliţiştii de frontieră arădeni au depistat un cetăţean român care a încercat să iasă din ţară în aceeaşi zi în care autorităţile române au emis un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea pentru săvârşirea infracţiunii de conducere a unui vehicul fără permis de conducere.

  Cetăţeanul român Afrim V., în vârstă de 34 de ani (din judeţul Alba) a vrut să iasă din țară la Punctul de Trecere a Frontierei Nădlac II – Csanadpalota în data de 05.12.2016, în jurul orei 22:33, însă poliţiştii de frontieră au constatat că pe numele bărbatului era emis de către Judecătoria Alba, în aceeaşi zi, un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea de 2 ani pentru săvârşirea infracţiunii de conducere a unui vehicul fără permis de conducere.

  În acest  caz, persoana a fost predată unei echipe operative din cadrul I.P.J. Arad în vederea luării măsurilor legale ce se impun.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  7 + 1 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.