luni, 22 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Urmărire cu mașinile și focuri de armă trase după ce hoții au prădat un supermarket Profi din apropierea Timișoarei! Video

  de - | 10 ianuarie 2019, 8:35 AM | Regional

  0

  Mai multe focuri de armă trase în plan vertical, dar și în cauciucurile unei mașini de către polițiști la aproximativ 20 de km de Timișoara, în Beregsau Mare, în noaptea de marți spre miercuri. Oamenii legii se aflau în urmărirea unor hoți și au fost nevoiți să folosească armamentul din dotare pentru a-i opri din încercarea lor disperată de a scăpa.

  Este vorba de 4 tineri care au dat lovitura la un supermarket Profi, de unde au furat țigări și băutură în valoare de 15.000 de lei.

  Gașca de spărgători era în atenția polițiștilor de mai mult timp, întrucât dăduse mai multe astfel de spargeri în magazine din localitățile din jurul Timișoarei.

  Noaptea trecută, după un apel la 112 al unei firme de pază, care anunța pornirea unei alarme la unul dintre magazine, un echipaj de la Secția 2 Rurală a mers să vadă ce se întâmplă. Polițiștii aveau să descopere în apropierea supermarketului din Beregsau o mașină suspectă în care s-au urcat în mare grabă 4 indivizi cu cagule pe fețe.

  Polițiștii au tras câteva focuri de armă în plan vertical, apoi în roțile mașinii încercând să oprească autoturismul, dar în zadar. Au chemat ajutoare și au pornit în urmărirea fugarilor.

  La un moment dat, la Utvin, aceștia aveau să abandoneze mașina și au dispărut.

  Polițiștii însă aveau să-i captureze la scurt timp pe 3 dintre spărgători, cu vârste între 31 și 33 de ani, și spun că e o chestiune de ore până când vor pune mâna și pe cel de-al patrulea.

  Cei trei au fost reținuți. Vor fi cercetați în continuare pentru furt calificat, iar cel care s-a aflat la volanul mașinii și pentru conducerea unui autoturism cu numere false.


  Citește mai multe aici: > opiniatimisoarei

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  3 + 2 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.