Urmărire cu focuri de armă și un polițist lăsat inconștient de un tânăr de 25 de ani!

  de - | 11 decembrie 2018, 2:13 PM | Regional

  0

  (foto: Arhivă- reporterul.ro)

  Un polițist din Timiș a fost bătut crunt de un tânăr de 25 de ani care l-a lăsat inconștient, prăbușit la pământ. Tânărul fusese urmărit de omul legii care a vrut să îl ducă la Secția de Poliție.

  Totul s-a întâmplat în comuna Checea. Tânărul a fugit, încercând să se sustragă audierii ce urma să aibă loc la Poliție, nu se cunoaște exact pentru ce urma să fie audiat, iar polițistul a pornit în urmărirea lui.

  La un moment dat, fugarul s-a oprit și i-a aplicat mai multe lovituri polițistului, lăsându-l pe acesta inconștient. Din fericire, polițistul a apucat să își anunțe colegii care i-au sărit în ajutor. Aceștia din urmă au tras mai multe focuri de armă în plan vertical pentru a-l opri pe tânăr.

  Apoi au sunat la numărul de urgență 112, iar un echipaj medical l-a preluat pe polițistul rămas inconștient și l-a transportat la Spitalul Județean din Timișoara.

  Procurorii au preluat cazul și urmează să stabilească exact împrejurările în care a avut loc incidentul, dar și motivul pentru care polițistul a vrut să îl conducă la Secție pe tânărul de 25 de ani.

  Imagine cu rol ilustrativ (sursa: reporterul.ro)

  sursa: opiniatimisoarei

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  1 + 4 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.