Urmările asasinatului lui Soleimani: Zona Verde din Bagdad, atacată cu rachete

  de - | 4 ianuarie 2020, 8:10 PM | Internaţional

  0

  Cel puțin o rachetă a lovit sâmbătă seara Zona Verde din Bagdad, a declarat pentru CNN un oficial irakian din domeniul securtității. În Zona Verde, foarte bine păzită, se află Parlamentul, ministerele și ambasadele străine, inclusiv cea a Statelor Unite. Și o bază americană din Irak din apropiere de Zona Verde a fost atacată cu rachete sâmbătă seara.

  Rachetele au căzut în incinta bazei militare, dar nu au fost semnalate daune semnificative. Nimeni nu a fost grav rănit în cele două atacuri, pe care nimeni nu le-a revendicat până acum.

  Se întâmplă la două zile de la uciderea lui Qasem Soleimani, cel mai important general iranian și un inamic incomod pentru Statele Unite.

  Amenințările la adresa americanilor curg acum neîntrerupt, iar NATO a suspendat instruirea soldaţilor irakieni.

  sursa: digi24

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  7 + 5 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.