Doi suspecți din dosarul cu țigările de contrabandă, de negăsit. Din curtea unuia dintre ei, liderul grupării, polițiștii au confiscat un Ferrari

  de Special Arad | 14 July 2021, 9:53 PM | Știri Arad

  0

  Acțiunea de amploare a DIICOT desfășurată ieri, 13 iulie, s-a lăsat cu 90 de persoane audiate la IPJ Arad și multe percheziții domiciliare, totul având ca scop destructurarea unui grup infracțional despre care se spune că s-ar fi constituit în 2017 la Arad. Perchezițiile s-au desfășurat și în alte județe, iar astăzi oamenii legii au dispus ca 23 de persoane reținute să fie prezentate Tribunalului București cu propunere de arestare preventivă.

  Nu toți suspecții au reușit să fie audiați însă. Doi bărbați au fost de negăsit, unul dintre ei fiind chiar liderii grupării. Potrivit unor surse judiciare, acesta din urmă a plecat de acasă cu câteva ore înaintea acțiunii, iar acum se fac verificări pentru a se stabili cum a reușit să scape de acțiune.

  Din curtea casei liderului grupării, polițiștii au ridicat un autoturism Ferrari.

  În total, în cadrul acțiunii a fost instituită măsura sechestrului asigurător asupra a 622 de autoturisme, capete de tractor și semiremorci, 357 de suprafețe de teren intravilane și extravilane, 50 de imobile (apartamente și case de locuit), dar și asupra acțiunilor sau părților sociale deținute la 18 societăți comerciale.

   

  Citește și:

   • O parte din suspecții reținuți la Arad în ampla acțiune DIICOT împotriva contrabandei de țigări urmează să fie prezentați Tribunalului București pentru arestare preventivă 

  • Amănunte noi în legătură cu perchezițiile din Arad: 90 de persoane vor fi duse la audieri! Pe surse: ar fi fost ridicat patronul de la Mambo! (Video) – Special Arad · ultimele știri din Arad

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  1 + 8 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.