joi, 25 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Update 4Nivelele unu și doi ale Mallului Galleria au fost redeschise (FOTO / VIDEO)

  de Special Arad | 19 decembrie 2014, 8:33 AM | Recomandările editorilor | Știri Arad

  2

  UPDATE 4: Nivelele unu și doi Mallului Galleria au fost redeschise

  Incendiile de la Mallul Galleria și-au consumat efectele, așa încât administratorii, în acord cu ISU, desigur, au decis redeschiderea nivelelor unu și doi. Etajul II rămâne închis.


   

  UPDATE 3: Mallul Galleria a fost evacuat. Primul incendiu pare a fi cauza celui de-al doilea!

  De la stingerea primului incendiu iscat din neglijența unui sudor la etajul unu al Mallului Galleria și până la izbucnirea celui de-al doilea la etajul doi a durat o oră și 10 minute! Primul incendiu pare a fi – deși oficialii de la ISU nu recunosc cu glas tare asta – cauza celui de-al doilea, dacă avem în vedere că instalațiile electrice ar fi putut lua foc prin supraîncărcare electrică sau chiar de la „flama buclucașă” a sudorului Dorel.

  N-au fost morți, răniți și speriați prea tare… Clienții Mallului și-au văzut de cumpărături în timp ce oamenii de ordine alergau pe scări și țipau EVACUAȚI MALLUL – VĂ MULȚUMIM… dar fără mare convingere. De asemenea, așa cum puteți urmări în materialele foto și video atașate acestui articol, de la niște difuzoare plăpânde se transmitea același mesaj… pe care majoritatea clienților nu-l băgau în seamă.
  În cele din urmă, Mallul a fost evacuat… încetul cu încetul, „pentru ca sănătatea oamenilor să nu fie pusă în pericol” – cum explică ofițerul de la ISU în video-ul pe care îl puteți urmăriîn deschiderea articolului.


  UPDATE 2: Șir de incendii: arde și acoperișul la Galleria Mall! Clădirea a fost evacuată!În urmă cu câteva minute, toți angajații și clienții mall-ului au fost evacuați din clădire, pentru a evita orice incident. Pompierii sting în acest moment focul. 

  Vom reveni cu mai multe imagini și cu înregistrări suplimentare în cel mai scurt timp!


  UPDATE: În Galleria Mall a izbucnit din nou un incendiu. În urmă cu câteva momente Inspectoratul Pentru Situații de Urgență Arad a anunțat textual: „incendiu acoperiș Galleria Mall”.

  Reporterii Special Arad sunt la fața locului, unde au sosit 3 autospeciale pentru a stinge focul. Magazinul este deocamdată plin de lume, aceștia urmând acum să fie evacuați.


  Titlu original: Incendiu la Galleria Mall. Angajații au fost evacuați. Știri Arad. Stare de alertă la Mall Galleria. Pompierii de la ISU Arad au evacuat toţi angajaţii în urma unui incendiu care a avut loc la etajul 1 al clădirii. Un brad şi un tobogan pentru copii s-au aprins de la scânteile provocate de un aparat de sudură folosit de niște muncitori.  ISU Arad a intervenit cu patru maşini iar activitatea în mall a fost oprită. Toţi oamenii au fost evacuaţi şi nimeni nu a mai avut acces să intre. Fumul a fost foarte gros, mirosul de nesuportat, ceea ce putea pune în pericol sănătatea celor care doreau să rămână în clădire.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Comentarii

  1. Fiecare mall cu țărmul său de final. Chiar de Crăciun?! Goana după un câștig sau altul lasă întotdeauna scântei în urmă. Unghiul din care s-a prins în obiectiv fumul ieșit din mall e perfect. Apusuri incendiare, da. Sau incendiul unui viitor apus. Comercial vorbind.

   +5 voturi
   +1
   -1

  Scrie un comentariu

  0 + 2 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.