duminicã, 25 februarie, 2024

Special Arad Logo

  Update 2Polițiştii au prins şoferul care a fugit după ce a omorât un bărbat la Bocsig

  de Special Arad | 25 august 2021, 12:02 AM | Bocsig | Știri Arad | Topic special

  2

  (foto: Teodora Felicia Abrudean, AradTraffic / Facebook)

  Un bărbat în jur de 50 de ani și-a pierdut viața, în această seară, în jurul orei 23, în comuna Bocsig, pe marginea drumului național 79A. A fost lovit mortal de o mașină, șoferul părăsind locul accidentului.

  Accidentul s-a petrecut undeva între trecerea de pietoni de la Primărie și stația de autobuz, potrivit unui martor, care pare să-l și cunoască (din vedere, cel puțin) pe bărbatul decedat, precizând, pe grupul de Facebook AradTraffic, că numele acestuia este Leontin.

  Alți martori spun că șoferul care a lovit mortal bărbatul a părăsit locul faptei fără să încetinească.

  Update

  Reprezentanții IPJ Arad informează asupra modului în care s-a produs accidentul: „Aseară, în jurul orei 22:30, un bărbat de 53 de ani, din Bocsig, aflat în traversarea D.N. 79/A, a fost accidentat mortal de un autoturism care se deplasa dinspre Sebiș spre Ineu. După impact, autoturismul și-a continuat deplasarea. Se continuă cercetările pentru identificarea conducătorului autoturismului și stabilirea împrejurărilor producerii accidentului, într-un dosar penal pentru ucidere din culpă și părăsirea locului accidentului fără încuviințarea organelor de poliție”.

  Update 2

  Polițiștii au identificat conducătorul autoturismului care a părăsit locul accidentului în persoana unui tânăr de 24 de ani, din localitatea Șiria, acesta fiind reținut pentru 24 de ore urmând a fi prezentat magistraților Judecătoriei Ineu cu propunerea luării unei măsuri preventive.

  Conform informațiilor pe care le deținem, tânărul a spus că s-a speriat și nu a știut ce a lovit.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Comentarii

  Scrie un comentariu

  4 + 1 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.