Update Incident aviatic în apropierea Aradului! Un avion TAROM a fost nevoit să aterizeze de urgență

  de Special Arad | 13 mai 2016, 7:07 PM | Regional

  1

  Un avion al companiei Tarom care efectua o cursă Bucureşti-Belgrad şi care avea 27 de pasageri la bord a aterizat, vineri, de urgenţă pe Aeroportul Internaţional „Traian Vuia“ din Timişoara, din cauza unei depresurizări.

  La aterizare nu a fost nevoie de intervenția Ambulanțelor, niciun pasager nefiind rănit. Până la rezolvarea defecțiunii, pasagerii au fost dați jos din avion la Aeroportul „Traian Vuia” din Timișoara, unde așteaptă până la găsirea unei soluții pentru continuarea cursei.

  Distribuie articolul

  Comentarii

  Scrie un comentariu

  7 + 6 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.