marþi, 18 iunie, 2024

Special Arad Logo

  Update Video cu momentul în care s-au lovit cele doua avioane WizzAir la Suceava. Ce spune compania de zbor

  de Special Arad | 14 martie 2023, 4:41 PM | Naţional

  0

  În această după-amiază a avut loc un incident care mai rar se întâmplă, pe Aeroportul Internațional din Suceava. Două avioane de la compania de zbor WizzAir s-au ciocnit pe pista de decolare.

  Avioanele aveau ca destinații Dortmund și Londra LTN, iar orarul de zbor a fost afectat astfel, cursele fiind anulate.

  Un cititor Special Arad ne-a trimis un video în care a fost surprins accidentul, pe care vi-l prezentăm mai jos:

  @specialarad.roMomentul ciocnirii la sol a două avioane Wizz Air la Suceava

  ♬ original sound – specialarad.ro

  Citește și: Incident între două avioane Wizz Air. Accidentul petrecut la sol a anulat zborul spre Dortmund, cu decolare din Suceava • Special Arad · ultimele știri din Arad

  UPDATE

  Agenția de comunicare a companiei WizzAir a transmis pentru Special Arad următoarele despre incident:

  „Wizz Air confirmă că zborul său W6 4692 de la Suceava la Dortmund, din data de 14 martie 2023, în timp ce rula la ieșirea din poziția de parcare, a intrat în coliziune cu stabilizatorul orizontal drept al unei alte aeronave WIZZ, care era parcată pe o poziție adiacentă, fără pasageri la bord. Toți pasagerii zborului Suceava-Dortmund sunt nevătămați și au fost debarcați în siguranță. Wizz Air pune la dispoziție o aeronavă de înlocuire pentru zborul afectat și va transporta pasagerii la destinație în cursul zilei de astăzi. Wizz Air își cere scuze pasagerilor afectați și îi asigură pe toți clienții că siguranța și securitatea pasagerilor, a echipajului și a aeronavelor sale rămân prioritatea principală a companiei aeriene”

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  7 + 0 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.