Update Copilul transportat la spital în urma accidentului de la Săvârșin, în afara oricărui pericol

  de Special Arad | 21 februarie 2018, 8:13 AM | Săvârşin | Știri Arad

  2

  Știre inițială, 20 februarie – În jurul orei 15:00 s-a produs un accident de circulație în localitatea Săvârșin din județul Arad. Incidentul s-a petrecut între un microbuz care transporta copii și un autoturism.

  Momentan nu avem informații cu privire la modul în care s-a produs accidentul, însă se pare că un copil este rănit.

  Update, ora 17:00

  Copilul rănit, care se plângea de dureri în zona spatelui, a fost transportat de urgență la Spitalul Clinic Județean Arad, iar la această oră se află la secția UPU unde i se fac investigații medicale.

  Update, 21 februarie

  Potrivit reprezentanților spitalului, copilul transportat ieri la UPU este un băiețel de 11 ani care a avut lovituri la bazin, însă spre fericire starea lui de sănătate nu a fost gravă, astfel că părinții l-au dus acasă chiar aseară.

  Distribuie articolul

  Comentarii

  Scrie un comentariu

  9 + 7 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.