marþi, 18 iunie, 2024

Special Arad Logo

  Update Accident între două maşini şi o bicicletă, la piciorul podului Decebal

  de Special Arad | 4 aprilie 2022, 1:23 PM | Știri Arad

  0

  captură video Tv Arad

  În urmă cu aproximativ 30 de minute a avut loc un accident rutier, la piciorul podului Decebal, la intersecția dintre Bulevardul General Dragalina cu strada Nicolae Bălcescu, în dreptul semaforului.

  În accident au fost implicate două autoturisme (un Peugeot și un Toyota) și un copil care mergea pe bicicletă, care ar fi fost rănit în urma impactului. Toyota a părăsit partea carosabilă, oprindu-se pe terenul de sport al Colegiului Moise Nicoară.

  La fața locului s-a deplasat de urgență un echipaj al Serviciului de Ambulanță Județean Arad pentru a oferi îngrijiri medicale.

  Poliția este și ea la fața locului, făcând cercetări cu privire la modul în care s-a produs accidentul.

  Update

  Inspectoratul de Poliție Județean Arad informează următoarele:

  „Din primele cercetări la fata locului, s-a stabilit că este vorba despre un impact între două autoturisme. Unul dintre autoturisme ar fi ricoșat în bicicleta unui copil care aștepta culoarea verde a semaforului, pentru a traversa trecerea pentru pietoni.
  Copilul, in vârstă de aproximativ 15 ani, se afla lângă bicicletă și nu a fost rănit, din fericire, fapt stabilit de echipajul medical sosit la fața locului.
  Astfel, evenimentul rutier, în acest moment este catalogat ca tamponare (eveniment rutier fără victime)”.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  3 + 5 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.