Update A murit bărbatul care a fost blocat sub tractor pe drumul dintre Conop și Bârzava

  de Special Arad | 21 august 2019, 4:15 PM | Bârzava | Conop | Știri Arad

  0

  imagine cu scop ilustrativ

  În jurul orei 16:00 s-a produs un accident de circulație pe drumul dintre localitățile Conop și Bârzava din județ. Un tractor s-a răsturnat iar șoferul a rămas prins sub utilaj.

  La fața locului se deplasează Garda de Intervenție Bârzava cu o Autospecială pentru Descarcerare, o Ambulantă SMURD, un ofițer și 5 Subofițeri. De asemenea, la fața locului se deplasează și SVSU Conop.

  Momentan nu cunoaștem cauzele care au dus la răsturnarea tractorului.

  Update – Cadrele medicale nu au mai putut salva bărbatul rămas blocat sub tractor. Acesta a decedat. Avea vârsta de 58 de ani.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  6 + 4 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.